Forretningsutvikling for morgendagens bedrifter

– motiverte team, vekst og høy ROI

Salgsledelse – Effekten er målbar

Ved hjelp av å arbeide mer riktig og mer strukturert, kan du nå hvilke som helst mål ditt team skulle sette seg, og kanskje til og med raskere enn normalt.

Vi Nagare har lang erfaring med å øke effektiviteten for enhver salgsavdeling. Og ønsker å bistå deg som sitter i en salgsledelse som er opptatt av utvikling og kontinuitet. Ved hjelp av nyere forskning og ledende kunnskap kan vi tilby et profesjonelt program for nettopp ditt salgsteam. Alle våre program blir spesialtilpasset etter dine reelle utfordringer en salgsledelse normaltsett møter i sin arbeidshverdag.

Optimal salgsledelse med FLYT og TILLIT

Vi benytter oss av to begreper for å oppnå målsettninger og høyere verdi; FLYT og TILLIT

Flyt handler om å føle inspirasjon, la dine kollegaer inspirere deg til å velge en annen atferd som fører til en positiv energi. Mens Tillit er en prosess som ofte krever tid, og handler om å vite hvem de andre på teamet er. På sikt fører Tillit til høyere effektivitet, mer fornøyde kollegaer og kunder, mindre fravær og bedre lønnsomhet.

Kontakt oss dersom ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå din salgsledelse.

Ønsker du mer FLYT?

Ved å ta Talent Dynamics FLYT- analyse vil du forstå hvordan du best og raskest kan oppnå dette.

For hver FLYT profil finnes det unike strategier for hvordan raskest komme i flyt, hvilke roller, oppgaver og aktiviteter som gir energi og hva som stjeler energi. Når du er i flyt vil du også naturlig øke graden av tillit.

Nysgjerrig på hvilken profil du er? Ta analysen nå og motta din personlige rapport umiddelbart.

Kun kr. 500,-

Kjøp FLYT-analysen her

Meld deg på vårt nyhetsbrev