Forretningsutvikling for morgendagens bedrifter

– motiverte team, vekst og høy ROI

Prestasjonsledelse – finn felles verdier og nå målene raskere

En bedrift med fokus på prestasjonsledelse er ofte også de bedriftene som skaper de beste arbeidsmiljøene. Ved hjelp av at alle avdelinger og ledd i et team jobber mot felles mål, vil på sikt skape en målrettet bedrift raskere. Vi i Nagare kaller dette for FLYT.

Ved hjelp av anerkjente programmer og tett oppfølging som skreddersys etter din bedrifts behov, vil vi kunne være en nyttig sparringspartner for deg og dine medarbeidere.

Hvilken FLYT-profil har dine medarbeidere?

Det at man ikke kommuniserer like godt med alle er helt normalt, men definitivt ikke tilfeldig. Vårt FLYT-program for prestasjonsledelse fokuserer på de mest arketypiske rollene de mest velfungerende team har. Hver profil er avhengig av hverandre. De påvirker hverandre gjensidig  og fungerer som en akselerasjon av bærekraftige resultater.

De fleste som tar FLYT- testen skjønner umiddelbart hvorfor man tidligere har følt dårlig kommunikasjon og prestasjon.

Formålet vårt med FLYT er å skape inspirasjon sammen med dere. Jo mer FLYT et team opplever, jo lettere er arbeidsdagen, samarbeidet, fremdriften og prosessen mot målet. Alle kan oppleve FLYT, men hva som skal til for å komme i FLYT er ulikt fra person til person.

Ta testen her og finn hvilke FLYT-profil du har

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan vi kan skreddersy et program i prestasjonsledelse for din bedrift er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Ønsker du mer FLYT?

Ved å ta Talent Dynamics FLYT- analyse vil du forstå hvordan du best og raskest kan oppnå dette.

For hver FLYT profil finnes det unike strategier for hvordan raskest komme i flyt, hvilke roller, oppgaver og aktiviteter som gir energi og hva som stjeler energi. Når du er i flyt vil du også naturlig øke graden av tillit.

Nysgjerrig på hvilken profil du er? Ta analysen nå og motta din personlige rapport umiddelbart.

Kun kr. 500,-

Kjøp FLYT-analysen her

Meld deg på vårt nyhetsbrev