Forretningsutvikling for morgendagens bedrifter

– motiverte team, vekst og høy ROI

Om oss

I Nagare ser vi på oss selv som engasjerte FLYT-ambassadører.

Vi brenner for å bistå engasjerte ledere slik at deres glødende visjon blir bærekraftige og levende bedrifter. I tillegg bygger vi viktige møteplasser for deling av kompetanse, vekst, nettverk, opp-backing og positive ringvirkninger ut over den enkelte bedriften. Vi vil være et kraftsenter for transformasjon og vekst.


Vår visjon: 
Vi vil aktivt bidra til et skift i verden gjennom å skape langsiktig og bærekraftig vekst hos engasjerte, levende bedrifter, ved å aktivisere og optimalisere teamets og bedriftens potensiale.

Våre verdier: Integritet, modig, raushet, glødende, transformasjon.


Nagare ble etablert høsten 2012, etter at Ingunn og Victoria hadde samarbeidet tett om ulike prosjekter siden 2007. Vårt ønske er å bygge en bedrift med inspirerte mennesker og fantastiske kunder. Nagere er japansk og betyr “flow”, og sammen med Enso-sirkelen i FLYT-logoen vår symboliserer dette kjernen i det vi tror på og brenner for.

 

Enso-sirkelen står for “Circle of enlightenment” og direkte oversatt betyr det en “opplyst sirkel” eller “sirkel av fellesskap”. Den symboliserer også eleganse, enhet, styrke og ikke minst FLYT. Den åpne delen av sirkelen betyr at den har ikke “nok med seg selv” –  men istedenfor er åpen ut mot verden og gir rom for energi til å flyte inn og ut.

 

Vi i Nagare vil bidra til en positiv endring i verden gjennom å dele vår kunnskap, engasjement og FLYT. Vi tror på kreativiteten som en levende kraft, og ved hjelp av ideer, innovasjon og muligheter blir det en verdiskapning som kommer både enkeltpersoner og hele samfunnet til gode. Vi er levende, lekne, kunnskapsrike og har bred erfaring både fra næringslivet og kulturbransjen.

 

Menneskene i Nagare

 

Creator FLYT-profil: Creator

 Ingunn Aursnes, Partner

 

Ingunn er en kunnskapsrik og lidenskapelig foredragsholder, coach og forretningsutvikler. Hun har Master of Business and Marketing fra BI, og 14 års erfaring som leder i flere internasjonale bedrifter. Har bred erfaring innen innovasjon, forretningsutvikling og merkevarebygging.

Hun hjelper sine kunder til å nå ambisiøse mål gjennom en kombinasjon av personlig vekst, inspirerte handlinger og 100% ansvarlighet. Unik evne til å gjøre ny kunnskap relevant, matnyttig og engasjerende.

Creator FLYT-profil: Star

Victoria Aase, Partner

Victoria har lang erfaring som prosjektleder innen teater. Som veileder fokuserer hun på en helhetlig forståelse og har bidratt til store endringer hos sine klienter. Hun har en spesiell evne til å se enkeltmennesket og hente frem deres styrker. Med blant annet BA i Speach, Communication and Theatre Art er hun en inspirerende foredragsholder, coach og bedriftsrådgiver.

 

Creator FLYT-profil: Trader

Stine Skov, FLYT-support

Stine er den som holder orden på alle detaljene, holder i trådene og sikrer at alt går på skinner, slik at de to andre kan fokusere på det de er best i. Hun har en bachelor i markedsføring og salgsledelse, studier i psykologi og er en ivrig organisator og tilrettelegger både for sine kolleger og kunder, og et unikum på alt det tekniske. Stine er også en kreativ sjel, med flere års bakgrunn fra dans, teater, revy og film.

Referanser

Torill Andersen

Torill Andersen

Coach og terapeut, skal.no

Endelig skjønner jeg hvordan jeg skal finne visjonen min og hvor viktig den er. Det gjelder å stille de rette spørsmålene. Dette var veldig bra! Jeg fikk en større forståelse for hvorfor jeg gjør det veldig bra på noen områder og er en total “fiasko” på andre.

Ønsker du mer FLYT?

Ved å ta Talent Dynamics FLYT- analyse vil du forstå hvordan du best og raskest kan oppnå dette.

For hver FLYT profil finnes det unike strategier for hvordan raskest komme i flyt, hvilke roller, oppgaver og aktiviteter som gir energi og hva som stjeler energi. Når du er i flyt vil du også naturlig øke graden av tillit.

Nysgjerrig på hvilken profil du er? Ta analysen nå og motta din personlige rapport umiddelbart.

Kun kr. 500,-

Kjøp FLYT-analysen her

Meld deg på vårt nyhetsbrev