Forretningsutvikling for morgendagens bedrifter

– motiverte team, vekst og høy ROI

Lederutvikling basert på FLYT og TILLIT

Vi i Nagare bistår engasjerte bedriftledere til å nå ambisiøse mål og skape større verdi. Vi baserer vår lederutvikling på FLYT og TILLIT

Vi bruker nyere forskning og ledende kunnskap i vår bistand av lederutvikling. På den måten er vi sikre på at du vil få nyttige og verdifulle råd underveis. Vi spesialtilpasser hvert eneste program etter din arbeidsdag. På den måten vil vi alltid jobbe med reelle problemstillinger, utfordringer og mål. I praksis vil du kunne ta i bruk nye innspill med umiddebar virkning. Slik at du enklest mulig kan implementere disse rett inn i arbeidsdagen.

Flere programmer som er relevant for lederutvikling

Som nevnt overfor baserer vi våre programmer på FLYT og TILLIT og spesialtilpassede program. Men vi har også disse signaturprogrammene:

- Team i FLYT

I samarbeid med deg og din bedrift, lager vi program som er perfekt for dere. Team i FLYT gjennomføres som én eller to dagers workshops, etterfulgt av en viktig implementeringsdel.

– FireStarter NLP 4 Business

NLP benyttes av suksessfulle ledere, team og toppidrettsutøvere. Ved hjelp av FireStarter NLP 4 Business sine praktiske verktøy og strategier, kan du oppnå positive resultater ved hjelp av å tilpasse og endre atferden i takt med ditt team.

- CoachTrak (CT)

CoachTrak kan brukes i alle faser og med forskjellige intensjoner både som personlig coaching og for team. Ønsker du å implementere et nytt tankesett, nå definerte mål eller endring av atferd for å snu et team? Da kan CoachTrak være midt i blinken for deg. Dette programmet er online- basert og hver deltaker får tilgang til et ressursområde skreddersydd for å støtte hver enkelt i den viktige implementeringsfasen.

I tillegg holder vi foredrag og påtar oss reelle konsulentoppdrag for bedrifter.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre tilbud innen lederutvikling.

Ønsker du mer FLYT?

Ved å ta Talent Dynamics FLYT- analyse vil du forstå hvordan du best og raskest kan oppnå dette.

For hver FLYT profil finnes det unike strategier for hvordan raskest komme i flyt, hvilke roller, oppgaver og aktiviteter som gir energi og hva som stjeler energi. Når du er i flyt vil du også naturlig øke graden av tillit.

Nysgjerrig på hvilken profil du er? Ta analysen nå og motta din personlige rapport umiddelbart.

Kun kr. 500,-

Kjøp FLYT-analysen her

Meld deg på vårt nyhetsbrev